top of page
  • Writer's pictureBezzeg Ramóna

28 napos #bodytransformation28 nappal ezelőtt megosztottam az Instagramon egy „before” képet az egyik Vendégemről, akivel egy valós idejű átalakulást álmodtunk meg. A legfontosabb szempont az volt, hogy úgy növeljünk izomtömeget, hogy a testzsírszázalék eközben ne növekedjen, vagy lehetőség szerint csökkenjen. Ehhez elengedhetetlen volt egy jól összeállított diéta, rendszeres edzés és az i-re a pontot a táplálékkiegészítés tette fel. Ma van a 28. nap, lássuk is, hogy mi történt ezalatt a 4 hét alatt!


Vendégem rendszeresen edzett, de aki nem figyel oda a táplálkozásra nemigen fog szemmel látható eredményt elérni, tehát innen indultunk:Aztán eltelt 14 nap és elkezdett látszódni az eredmény:
És itt tartunk most, a 28. napon:


Wow! Azt hiszem, hogy a kép magáért beszél! És tudjátok mi volt a titok? Ki volt tűzve a cél, tudtuk, hogy mit miért csinálunk, és Vendégem tett is érte, azaz nem keresett egyszer sem kifogásokat!!! Munka mellett, ha kellett késő este ment edzeni, ha kellett kora reggel főzte le az aznapi ételeit, tehát tett az eredményért, így elkerülhetetlenné vált az, hogy elérje a célját. Befektetett munka nélkül senki se várjon csodát, de aki hajlandó tenni magáért annak az a jó hírem van, hogy el fogja érni, amit szeretne.


A táplálékkiegészítőket a Nutriversum ajánlotta fel, mutatom miket használt, ha ráklikkeltek a képre rögtön meg is tudjátok nyitni. Ha esetleg bármit rendelnétek, akkor a "ramona5" kóddal 5% kedvezményben részesültök a végösszegből.

A táplálékkiegészítőket köszönjük szépen a Nutriversumnak!

Recent Posts

See All
bottom of page