• Bezzeg Ramóna

Emóció 7.84 előflórás étrend-kiegészítő ital liposzómás C- és D3-vitaminnal

Az Emóció 7.84 legújabb különlegessége ez az új immunrendszer támogató ital, mely hozzáadott liposzómás C és D3-vitaminnal alkot egy kitűnően felszívódó, prémium folyékony formulát.

A napi adagban található 1000mg C-vitamin és 2000NE D3-vitamin tökéletes harmóniában működik az Emóció 7.84-ben lévő jótékony, hasznos mikroorganizmusokkal, melyek aktív – nem liofilizált – állapotban vannak jelen az italban, melynek köszönhetően a szervezetbe kerülve azonnal ki tudják fejteni kedvező hatásukat.


A C-vitamin természetes módon támogatja az immunrendszer normál működését, a D3-vitamin, pedig a szervezet számára legjobban felhasználható formája a D-vitaminnak, ami hozzájárul a csontok ásványosításához, egészségéhez.


Az effektív mikroorganizmusok támogatják a bélflóra és az anyagcsere- folyamatok optimalizálását, segítik az egyensúly fenntartását, stabilizálódását az emésztőszervrendszerben. Erősítik a szervezet természetes ellenálló- és védekezőképességét és segítik a szervezet számára fontos vitaminok és ásványi anyagok felszívódását.Javasolt fogyasztás: Naponta 2x, reggel 1x25ml és este 1x 25ml


Napi adag tartalmazz:

· 1000 mg C-vitamint

· 2000 NE (50 µg) D3-vitamint

· 55×10^7 CFU/ élőcsíra szám (élőflóra tartalom)


A ramona5 kóddal 5% kedvezménnyel vásárolható meg a termék: https://emocio784.hu/emocio-7-84-c-es-d3/