• Bezzeg Ramóna

Ha január, akkor nálam egészségügyi szűrések!
Szép hétfő reggelt Nektek! :)

Ma rengeteg feladatom lesz, de a reggeli rutinomból nem maradhat el a napra való ráhangolódás. Egy proteinlattéval indítok, ami ma kiváltja a reggelim is (ez nem mindennapos!), utána pedig rohangálós délelőtt következik.


Aki már több, mint egy éve ismer itt az Instagramon, tudhatja, hogy nálam a január az a hónap, amikor elmegyek különféle szűrésekre. Nincs semmi bajom, de úgy gondolom, hogy fontos, hogy évente legalább egyszer elmenjünk fogászati, nőgyógyászati- és anyajegy szűrésre. Csináltatok egy nagylabort is, és megnézetem a pajzsmirigyhormonjaim is. Bár már 2 éve kigyógyítottam magam a pajzsmirigy alulműködésből, úgy gondolom nem árt odafigyelnem rá!

Még egy fontos gondolat: sokan, csak akkor lesznek hálásak valamiért, ha már elveszítették azt. Ez teljesen igaz az egészségre is! Amíg minden rendben, addig nem vagyunk hálásak érte, de ha bekövetkezett a baj, kiderült valamilyen probléma, foggal-körömmel harcolunk azért, hogy visszaszerezzük.


Ez így nem jó.


Legyünk tudatosak, inkább előzzük meg a betegségeket! Az egészséges táplálkozás, rendszeres testmozgás, segít abban, hogy energikusak, mentálisan egészségek, fittek legyünk a mindennapok során.

Ha esetleg életmód- vagy táplálkozásbeli tanácsra, segítségre van szükséged, fordulj hozzám bizalommal. 1-2-3 hónapos együttműködés során tudom Neked megtanítani, hogy hogyan tudsz szükségleteidnek megfelelően, egészségesen táplálkozni és élni az életed. A rendszeres konzultációknak köszönhetően egy VALÓBAN személyre szabott étrendet tudsz követni, ami hozzájárul ahhoz, hogy magas energiaszinttel éld a mindennapjaid. :)